Over ons

Na onze opening op 3 oktober 2008 zijn wij actief als discotheek, zalencentrum en nog veel meer. In Marknesse hebben wij een prachtige faciliteit voor allehande feestelijke evenementen waar van alles mogelijk is.

Chez Marknesse is wekelijks voor het publiek geopend op zaterdagavond. Op alle andere avonden kan Chez exclusief afgehuurd worden. Bepaalde gedeeltes van Chez kunnen in overleg ook op de zaterdagavond worden afgehuurd. Wekelijks organiseert Chez Marknesse diverse zakelijke en feestelijke evenementen; van groot tot klein en met de meest uiteenlopende thema's.

Met u organiseren wij graag vergaderingen, conferenties en beurzen, van 10 tot 2500 personen in een ontspannen zakelijke omgeving. Ook verzorgen wij graag uw (bedrijfs-) feest of receptie, waar Chez ruime ervaring mee heeft.

Of u nu ruimte zoekt voor een zakelijke bijeenkomst of voor een feest. Chez beschikt over uitstekende faciliteiten voor vrijwel al uw wensen. Dus wat uw wensen ook mogen zijn, onze experts zorgen altijd voor de juiste sfeer, de mooiste muziek en dus een optimaal bruisend feest!

Heeft u iets te organiseren of wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op. Graag bespreken wij uw wensen of geven we een rondleiding in ons bedrijf.